torsdag 30 april 2009

Lunchdate

Nu ska jag snart träffa min man och vi ska gå på date:-) Hinner äta en lunch ihop innan vi hämtar barnen då jag slutar efter lunch idag och de inte hämtas tidigare än 14. Han jobbar inatt så nu ska vi passa på att hinna ses! Here I come honey.....

onsdag 29 april 2009

Gått ner drygt 1 kg sedan förra veckan, me like:-)!

Igår gick jag en rask stavpromenad, handlade, fixa ny inneslang på Abbes cykel, va i kyrkan på kör övning. Gick sedan hem med barnen sent då mannen va tvungen att va kvar, trodde de skulle somna men lillgubben somnade inte förräns vi kom hem vid typ 22:30, stackarn, snacka om att det va svårt att få upp honom imorse.

Är ju Finally Lördag i helgen så därför är det en massa övning, måste fixa barnvakt, ej gjort än, e ju två föreställningar. Mannen är nog kvar länge ikväll, han ska fixa massa eftersom han är värd och har hjand om höjdpunkten. Välkommna dit!!

Vi har två husdjur hemma nu iform av två små sniglar som bor i en fin lykta på balkongen, Jonna är en väldigt snäll och omtänksam mor till dem:-) Sötis!

Datorn e på lagning så jag får blogga när jag är på jobbet:-)

måndag 27 april 2009

Raffe

Grattis min älskade och underbara vän Paula! Du har kämpat så tappert!!!
Välkommen Ralf!!!!!!

lördag 25 april 2009

Jobb, familj

Igår jobbade jag på Gustavsvik på relaxen mellan 12:30-20:30 sen kom familjen och hämtade mig och vi hyrde en pippifilm:-) Anledningen till varför de fick va uppe så sent är för att när Kris hämtade dem från dagis och de kommit hem och han hade satt sig på toa så hade barnen på eget intiativ gått och lagt sig:-) Abbe hittade han med napp liggandes på köksgolvet sovandes i jacka och skor. Jonna hade snott nappar och kurat ner sig i våra sägar, så det va lugna timmar för mannen, skönt! Snacka om att de måste varit trötta!

Idag gick jag hit till samma jobb, tog nästan precis en timme, må tro att jag va svettig, gick snabbt! Skönt att det finns dusch på jobbet:-)
Gått ner 0,5 kg sen i mån:-)

Kris ska jobba på Åhlens nu från 10-16, barnen är hos mormor,morfar och busiga morbröder, sen hämtar de mig här på jobbet strax innan halv sex. Kris skjutsar sen hem oss innan han börjar på Securitas mellan 18-22.

Tack älskade mor och far för att ni ställer upp så mycket för oss och barnen!

torsdag 23 april 2009

snabbmakaroner hos Paula

Har rast nu på jobbet, tänkta skicka in ett inlägg.
Sålt två idag iallafall:-) Jag gick en rask promenad på lunchen, snacka om att jag va lite skakig då jag kom tillbaka för att äta, har börjat blivit det när jag motionerar på lite tom mage:-) Skulle aldrig funka för mig att ta en promenad innan frukost, då mår jag illa, men detta har kommit på senare år. På gymnasiet kunde jag och Paula skita i frukost, lunch och satt i skolan vid 16:00 me huvudvärk innan vi gick hem till antigen mig och åt Scones eller till henne och åt köttbullar å snabbmakaroner:-) Stackars föräldrar, vi hade slut på alla matpengar i mitten av nästan varje månad för att vi käkade upp dem på MC några gg per dag me våra blivande män:-)
Men man ville ju inte säga att man inte hade pengar, så ibland när mamma frågade ville jag ej ljuga men jag svarade att-Ja det har jag, fast jag egentligen bara hade en femtioöring i fickan, men jag ljög ju ej:-)
Vi visste iallafall att vi inte skulle hungra ihäl för jag hade mjöl och olja och salt till sconsen (tog vatten ist för mjölk:) och Paula hade alltid makaroner och köttbullar. Minns när vi fick pengar så köpte hon ett kycklingfilé paket, snacka om lyx då när de kostade 99 kr kg:-) Nu är det ju billigare än köttfärs!

Ska gå och jobba igen...vill bara hylla min man en kort stund!
Tack för att du diskar och handlar, ja, du fixar så mycket. Inte minst, du tar hand om barnen så bra och är hemmapappa då du ej jobbar natt! Nu är det jag som får uppdatera mig om hur de ätit osv hela tiden när jag kommer hem ist för tvärtom:-) Love you!

onsdag 22 april 2009

Nu är man elak oxå

Ett citat ur dagens 4-års trots:

-"Elaka mamma och pappa!!!!", sedan sa hon till mig "-Du ska säga förlåt till mig"! Hjälp vad de tar efter ord man säger till dem:-) Ja, så ikväll blev det inget mys som lovat, hon hade nog trott att det skulle bli av ändå genom att säga förlåt.

Nu ligger hon och snosar i sin säng och vi hade det jättemysigt å läste bok, allt glömt och förlåtet!
Stackars barn, är som att ha PMS, ena stunden är allt ljuvligt och allt är underbart, andra stunden är inte lika kul. Konstigt att detta beteende kan kika fram sådär bara på nån vecka.

måndag 20 april 2009

ja

Idag har jag och barnen träffat min fina kusin Sara och varit i stadsparken b la, jättekul att hinna träffa henne, jobbar ju om varandra.
Sedan va jag och barnen (Abbe sov) på ÖB och shoppade massa rengöringsgrejer.
Nu ikväll har jag precis klippt min brors hår, han och far kom förbi, najs.

Vikt-bikten på måndag ja...många promenader har det blivit måste jag säga men ej sett så mycket resultat på vågfronten:-) Ska utmana mig själv denna vecka, låter jättelarvigt men för mig är det ett berg, inge sött på hela veckan och dricka vatten (me citron i:-) jag e ju ingen vattenfanatiker:-)
Hoppas det visar resultat!

Grattis Lina!!!!

En liten gosse

söndag 19 april 2009

Lördag

Rakel me kidzen va här på lunch idag, va sen ute å lekte, barnen cyklade, eller Abbe sitter på trehjulingen och går fram, tar sig upp för backar och åker ner, sötis:-)

Jag har varit på ungdomsmöte ikväll, va ap-längesen, sjöng, jättekul! Jag å Anna fick skjuts hem av Marit å Marianne sedan gick vi alla fyra ut på en nattpromenad, typ en 1h, nice, thanx girls!

Snart e det kyrka igen:-)

fredag 17 april 2009

ja..åså korten...lite plantering osv...






Pappa å jag sjunger och gör rörelser till "Dancing Queen"
Mammamys vid datorn
Jonna leker affär me mig

Underbar dag

Idag har jag och barnen varit hos min familjen i sin nya fina lya och ätit. Efter det gick mamma, jag och barnen ut i skogen och plockade vitsippor, fikade och myste. Kristofer sov idag då han jobbat natt.

Har nyss varit och storhandlat, Tack Gud för ett fullt kylskåp!!Underbart!

Jag och barnen har planterade lite blommor i en kruka på balkongen, kommer bilder.

Kramkram

onsdag 15 april 2009

Snart föder du min vän!

Lilla gumman!! Snart tittar Ralf ut, lovar!!!!
Jobbat idag, tagit en massa promenader, 3 st:-) Varit på underbar bönegrupp me mina underbara vänner!

Tack Älsklingen för att du är sån hemma-man, du fixar, tar hand om barnen, handlar!!! När vi sågs på min rast idag och gick en sväng till affären själva och höll i handen så kändes det som om vi va två tonåringar igen:-) Puss

tisdag 14 april 2009

promenad

Ska ut å gå nu me Anna, najsigt! Abbe stackarn ligger och skriker medans Kris sitter inne hos honom, inte poppis att sova jämt.
Gick hem från jobbet på badet igår kväll, tvärs över stan, underbart å skönt väder, tog nästan 1 h.
Idag sålde jag bra på jobbet, det är alltid skönt!

söndag 12 april 2009

Ok...nu smäller det!

Nu ska Hanna ta hand om sin kropp och äta bra och motionera. Jag gick i förrgår och igår långa promenader, underbart i detta vårväder! Jag tänkte uppdatera lite här för min egen skull varje måndag, blir mer peppad då;-) Kram!

Glá påsk

....på er alla!!!!!
Vi har haft en underbar
påsk, underbar konferens, helt sjuk bra alltså!!!!
Gud är god! Tack Jesus för att du dog för mig!

fredag 10 april 2009

Jesus är inte död, han lever!

När jag skulle lägga Jonna så hade hon så ont stackars liten, jag sa att vi skulle be till Jesus som vi brukar men hon blev lite ledsen och sa:

-Det är ju påsklov!
-Ja, men vad gör det, sa jag?
-Jesus är ju död.

Lilla gumman! Hon hade sorgen i blicken men hon blev glad av att höra att han lever ju, han uppstod! Han bor i min mage som hon säger:-)

torsdag 9 april 2009

han me stort "H" kom hem en kortis...

Han skulle va ute och patrullera hela natten på samma ställe fick han reda på, så jag gjorde varma pannkakor och varm choklad så han kan hålla sig varm. Suss gott och håll dig vaken:-)

En patrullerande make

Slutade tidigt idag pga helg, Kris hämtade mig vid 12, åkte hem såg lite på American Idol och käka mat, städade, tvättade innan vi gick och hämtade barnen kl 14:00. Sedan va vi ute alla och lekte en timma innan vi skulle hämta tvätten ur stugan.

Nu ikväll vid 19 gick jag och barnen ut för att spana på min snygga karl som patrullerar som securitasvakt i vårt område inatt. Jag önskar jag haft kamera med mig, hand va sjukt snygg alltså:-)! Sedan lekte jag å kidzen i en rolig lekpark, kom hem runt 20, nu sover gumman, Abbe kom nyss hit och kikade, men stpppade honom i säng igen:-) Nu kommer han igen.....det där me läggandet, det kan jag bli tokig på, Kris är så mycket bättre på det!!!!!!!:-)

Nu har vi konferens här, är med hela lördagen och sjunger på alla 3 mötena, Stefan S på kvällen, inte helt fel:-)

Kram

tisdag 7 april 2009

Min älskade mormor och morfar


De var här ikväll istället för igår, tror ni Abbe somnat eller???Nä, han gaggade på som aldrig förr, har ju sitt underbara språk som de som hört honom känner till:-) Han vevar med armar och dramatiserar, goding! Undra egentligen vad han vill få fram med sin historia, vad de egentligen vill förklara?? För en annan låter det bara så sött!
Han fick joina oss me kaka på kvällen, ajabaja mamma!!!
Abbe är alldeles tokig i sin gammelmorfar och gammelmormor!!:-)

Jobbat till fem idag, sedan hämtade mannen och barnen mig innan han for till jobbet. Nu tror jag Abbe somnat, ska nog dra lite vänner avsnitt:-)!! Kram

Min lille Kock


Lagar mamma mat får hon alltid en liten hjälpbreda bredvid sig som ska röra runt i kastruller och äta lite meddans:-)! Vi gjorde köttfärsås och ris, god konstig blanding:-)

måndag 6 april 2009

Vilken dag!

Började me att jag fick sovmorgon, tack älskling! Sen gjorde jag å barnen en plejdooh deg eller hur det nu stavas:-) Gick ut en sväng, sen in å åt mat. Fortsatte sedan ut till kompis-familjerna som bor på andra gatan, där lekte vi ute, sen gick vi in till Karen å åt våfflor, Rakel me barn me, najs asså! Tack vänner!!!!
Jonna hade en skön replik idag när hon kom in till Karen å Esther och satte sig för att ta av sig skorna -" Jag vet inte om jag orkar så här många kompisar", haha, lyxproblem:-)
Nu sover hon, klockan är bara kvart i sex, snacka om trött, hoppas hon sover hela natten och ej blir pigg vid 22. Älsklingen har åkt till jobbet, ska få hit mormor och morfar snart, ska tona mormors hår:-) Men innan dess har nog plutten somnat me, han höll på att somna i Karens hall på golvet då han ej sovit nån lur idag:-) Må så gott!!!!!

lördag 4 april 2009

some pics of us, ingen bra kvalité men, men





Härlig vårdag!

Tänk att man kan bli så glad av våren, solen, den friska luften!!!
Har jobbat 10 timmar idag på relaxen, gått bra, men när man fick ta en rejäl och underbar promenad hem på kvällen va man mega nöjd, oj va jag njöt!!
Min älskade man har varit hemma hela dagen med barnen, de har varit och hejat på morbror Daniel som sprang ett tävlingslopp idag, han va superduktig! Morbror Benjamin med kompis va där me så barnen och de lekte ute länge! Tack Gud för småbröder (morbröder)!!!!!:-) Vilka lekgubbar!
Nu jobbar mannen men ska snart komma hem, mormor va barnvakt en stund skarven mellan jobben:-) Tack älskade mamma!!!

torsdag 2 april 2009

Trötta familjen

Hello!

Här är familjen trött! Vi har sovit om varandra hela dagen, helt sjukt att man inte blir piggare utav att sova:-) Kris har feber å barnen och ja va så trötta så jag var hemma från jobbet. Men nu har vi varit ute och lekt och precis kommit hem från min underbara familj, kikat in e deras nya lya, jättemysig lägenhet. Blev lite sent nu så Jonna somnade i bilen och Abbe har vi precis lagt, nu måste jag sova trots tidiga tiden, mina ögon svider:-)

Kram