tisdag 30 juni 2009

Nu Rackarns!!!

Här äts det nyttigt, gås raska promenader...ojojoj...:-)
Mannen är ute och springer, kommer hem, jag går ut och går...å så fortsätter det!

söndag 28 juni 2009

Mina älsklingar





Facebook

...nu har jag tagit bort kontot, eller det kan man ju inte:-( men har den inte aktivt...blev lite mycket, återupptar den nog sedan...

Helg jobb

Mannen och Abbe drog iväg till Stockholm de med tillslut. Va med en stund på festen sen åkte Jonna och Kristofer till familjen i Uppsala. Hans far landade på Arlanda på kvällen så de mötte upp honom tillsammans med mor Inger som kom med ett plan för någon vecka sedan. Jättekul att de hann träffas lite, de kommer ner nästa helg till oss, min enda lediga helg på länge, så det ska bli skönt å kul.

Abbe han kom hem på kvällen igår med mamma och pappa, Daniel min bror sov över och hjälpte mig å passa honom imorse innan Kris och Jonna kom tillbaka då jag åkte till jobbet.
Jag mådde nåt så fruktansvärt illa igår och sådan huvudvärk...försökte sova bort den inatt...men stackars Danne fick ha Abbe imorse då jag mådde så tokigt...men,men...lite mer sömn, en bön och köp av tabletter så kom jag iväg senare till jobbet:-)

fredag 26 juni 2009

Vilken värme

...helt otroligt varmt!
Idag har Jonna åkte med sin mormor och morfar till vår stuga i Stockholm, min mormor och morfar firar 50 årig bröllopsdag imorgon! Så tråkigt att vi ej kunde vara med, jag jobbar i helgen.
Är så underbart att kunna se på deras äktenskap, bra förebilder! Grattis!

Har tvättat, röjt städskrubben, sorterat alla glödlampor (ca 50 st i en påse jag ska slänga), varit ute å slängt alla 100 batterier i en speciell box:-) jag är inge duktig på att sortera annars med sopor, men batterier och lampor de kan va farligt å slänga me resten!

Har lekt ute mycket idag, efter att Jonna åkt så va jag och Abbe ute en stund, nu sover han. Ska få barnvakt av en mycket snäll Sara ikväll så jag och mannen kan käka och gå på bio. Det va nog ett halvår sedan han och jag va ute på något på kvällen, det är ju våra jobbtider:-) Vi hörs!

torsdag 25 juni 2009

Underbar gårdag

Vi hade en sådan fantastiskt mysig familjedag igår, jag å Kris fixade bland våra filmer å cd skivor, va ett enda kaos. Frysen frostades av, kylskåpet torkades ut. Lagade mat å mös. Sedan på kvällen hade alla kyrkans lärljungagrupper samling i stadsparken, pappa och mamma kom och hämtade oss, (vår bil e trasig...batteriet, klarat oss utan 1 månad nu, tack vare Karens cykel:-)

Våran stadspark e såååå vacker, utnämd till sveriges vackraste stadspark flera år. En blomstnade trädgård med vattenbäckar...sedan är det lekparken som e ap-stor, även barnpoolen, stor scen där det brukar vara sommarkonserter, underbara gamla staden Vadköping där det finns antika shoppar, café och lekstuga där barnen kan leka affär bla. Ren från smuts! Kan det bli bättre?????? Dessutom är det ju vatten som är runt omkring, man kan ta en liten båt el trampbåt över till "Barnens Ö" där det finns djur, lekpark och ett tåg som kör runt ön. I Love you Örebro!

Abbe och Jonna fick passa två undrebara hundar, kan tro att deras kväll va gjord! Abbe hade den lugna och gick med henne i kopplet ca 1 timme, ville ej släppa. Det är nåt med honom och djur, han blir såååå lugn, njuter så. Jonna hade den vilda hunden och sprang runt md henne, hon va så duktig, övervann sin hundskröck, bar t o m henne:-) Barnen badade även senare på kvällen i plaskpoolen.
Kristofer spelade fotboll med ungdomsgrabbarna som va där, sedan for han till jobbet. Pappa, mamma, jag å barnen åkte en sväng till Mc Donalds efteråt innan det bar av hem till sängen. Lovely day!

onsdag 24 juni 2009

Mascara

Nä vet ni....2000 calories slår ALLA andra t o m Clinics!!!!!!!!Den blir så fyllig på en gång, dessutom är det halva priset på den på HM här nu:-)
HM´s mascara som jag skrev om innan va inge bra ändå...till en början bara, men man vill ju ha en som räcker och fyller fransarna länge!

Vattenlek

Barnen skulle ha vattenlek på dagis idag, gick hem å hämtade badkläder, har en såndär typ vattenrutchkana som de sätter upp på marken...fick smörja in dem massa:-)

tisdag 23 juni 2009

stääääda

Nu måste jag ta tag i barnens rum, rensa ut alla bebis leksaker, slänga, lägga undan....de sover, ska passa på...inge kul för dem å leka där när det bara är en massa grejer.

Vilken värme

Ojojoj va varmt!!!!!Vi har varit vid poolen å badat idag, skönt att det finns en sådan där man bor. Rakel å Anna me barn va me. Jag badade idag:-) Första doppet iår! Abbe skulle hela tiden åka den stora rutchkanan, så det var bara att hämta, hämta och åter hämta:-) Finns en liten kana vid barnpolen, men den stora är ju häftigare!!!

Nu sover Jonna, Abbe kollar på pippi men sover nog snart me. Kristofer är iväg och köper lite mys till oss, sedan ska han iväg å jobba natt!
Kram

måndag 22 juni 2009

Bilder från Lina och Johans bröllop i helgen







lite många ego bilder blev det visst:-)

torsdag 18 juni 2009

REA

Inte fel å hitta dessa på rean när de behöver stövlar!

The kidzie






Pappa blir stolt när han ser dessa bilder av sonen, IFK;s färger, han har verkligen bollsinne vår son!!! Snygg Jonnis, vi är så stolta över dig me!

Min bror Daniel

....han är som Göran Kropp...ja, ni vet..såndär som ej ger upp på nåt sätt!
Han fick för sig förra veckan att cykla till Linköping med ett tält:-)! Sagt och gjort, efter Linköping cyklade han till Norrköping. 15 mil hem från Norrköping så hade han problem med cykeln, var sne och jättesvår att trampa på, han ringde hem 5 mil kvar från en telefon han lånat på en mack för att meddela pappa om att han ej skulle hinna till matchen som gick på tv. Kvart i 12 på kvällen dyker han upp...ramlar in i hallen, likblek och säger -"Vatten"! Pappa undrar vad som hänt...sedan kikar han på cykeln...hjälp..gubben har ju typ cyklat dessa resterande 15 mil på 4-5 växel, tungt, va det enda som fungerade plus att han typ fick trampa på en trampa i taget då det tog i så:-)

Inte sa han nåt om det till pappa på telefonen, skulle aldrig besvära, sedan ville han ju ej ge upp....min lilla kämpe!!!

Tacksam!

Jag är så tacksam för mina föräldrar! Pappa hade ordnat en överraskningsfest för mamma igår som fyllde år. När barnen somnat kom Rakel hem till mig för att sitta barnis meddans jag cyklade dit, Kris jobbade. Pappa hade ordnat såååå fint! Så härligt att se sådan kärlek mellan sina föräldrar! I Love you!

Tack älskade Rakel!!!!

onsdag 17 juni 2009

Frisör

Ja, det har man ju drömt om att bli länge...kul när man får praktisera vilket jag gör ibland, nu senat igårkväll då bror Benjamin, stammisen va hos oss.-)

tisdag 16 juni 2009

Vill Ha

Manasul Te, verkar apbra för rensning av kropp å att på samma gång förlora några kilon:-)

ÅH!!!!!!!

Vi som skulle ha en mysig picknick i Rakels lekpark, nu tvingar hon me oss att bada i poolen här i vårt kvarter, jag är ingen badkruka...eller...jo...kanske har blivit i år förresten...känns så kallt bara:-)

some old pics

I can´t help lovi´n my family!

måndag 15 juni 2009

Nu sover de så sött


Abbe va såå trött, somnade med boken i famnen. Jonna hade svårt att sova, men tillslut:-) Nu ska mamma kolla på SISTA AVSNITTET av "Cityakuten", pågått 15 år. Pappa jobbar natt, love you honey!

Idag

Har haft Rakel och Karen me kidz här på lunch och lek! Va även ute länge senare, blev kvällsmat hos Karen:-)!

My amazing friend Raquela!
Vackra Karen me son
Sötisarna Harry å David

Abbe lekte massvis me Harry, skulle lära honom allt om bilar:-)

Utelek

Min underbara vän Anna och jag va ute igår kväll å lekte massa med våra barn!

söndag 14 juni 2009

Grattis Carro å Nirre

Hade min älskade bror Benjamin här igårkväll-idag, vi satt uppe å kikade på vänner när barnen somnat. Han tog hand om barnen så mycket, tack gubben!

Jobbat hela dagen på relaxen! Sedan for vi ut vid 20:30 hela familjen för att gratta Carro å Niclas på sin 30-års fest! Paula, Anders och Ralf va där, jag snodde Ralf å gosa, fina unge! Jonna somnade påvägen ut, hade tagit på sig finklänningen men låg i vagnen och sov hela kvällen, skruttfian:-) Abbe va vaken, gick runt me mormor å morfar som oxå va där, kikade på allt, de bor ju på en underbar gård, han älskar att gå runt, fanns stora barnbilar med. Festen va i ladan, upplyst me lampor å massa fint, känndes som man va i USA nånstans i en mysig lant-film.
Snart ska jag upp och öppna relaxen, så det är best att kojsa, får finbesök av fam Lundberg på eftermiddagen med.

Godnatt

fredag 12 juni 2009

Trevlig dag

Idag har jag och barnen varit hemma hos min kompis Jonna, även mamma Stina va där me sina barn. Stina hämtade oss då det spöregna och skjutsade även hem oss, tack! Vi hade iallafall jättemysigt, alla barn va sååå lugna, lekte en massa timmar, åldrarna 1-4 år. God bakad potatis å allt, tack vänner!

Hann krama om min man hemma innan han skulle iväg på nattjobb! I hans armar känner jag mig så trygg, ibland är man lite nere och då är det underbart me hans famn! Love you!

Nu är det "Talang" final om ett tag, är rätt patetiskt att se svenska talang i jämförelse me england och usa, vi har inte så mycket att komma me, men det är kul iallafall:-)

torsdag 11 juni 2009

Så här roligt har vi haft idá






Stackars pappa, han fick nästan spader när han såg allt kladd:-) Men mamma stoppade dem i badet, fick fin hjälp av Jonna med skurningen av golvet!

Barnen klipper papaps hår!





Duktiga barn! Nu måste pappa borsta av sig och hoppa in i duschen!

Me

En liten bild, bakom mig har jag en mega affish på Mr Bean:-) den förgyller vårat kontor, när mannen jobbade på SF tog han ofta med sig fina grejer hem:-)

onsdag 10 juni 2009

Jag är så stolt och tacksam

Över min man! Som jobbar och sliter för oss!
Över våra barn, som ger sån kärlek!
Över min familj, min, mamma och pappa, sådan omsorg!
Över mina bröder, Danne och Benne, ni är så underbara, vilka barnvakter!
Jonathan, jag älskar dig, du är så underbar, livet är inte alltid lätt och rättvist men du gör mig sååå stolt!
Över mina svärföräldrar och hela stora familjen Gadd!
Över mina vänner!
Över min församling!
Över min bostad!
Över mina jobb!
Över mitt land!

Och framförallt: Över att få tillhöra Guds barnaskara!

söndag 7 juni 2009

Hjälp, glömt att rösta!!!!!

Jag ska kuta dit när barnen vaknat, har öppet till 21, hoppas nån kan passa dem där meddans jag står i mitt bås:-)

Barnkalas

Då har vi haft ett superintensivt och roligt barnkalas, (me lite trevliga föräldrar med:-)
Jonna fick så fina saker, många barbie-barn, jätteuppskattat! När alla gått hem och det ser ut som kaos, då är Jonna så trött så hon vill sova. Jag inser att det inte är den bästa idén klockan 16 då hon senare kommer vakna och va uppe jättesent. Men trött so jag också är lägger vi oss båda två, Abbe kommer senare med och gosar. Vi somnar alla tre!
Sedan vaknar jag runt 18, hemmet är städat, barnen sover, det är tyst!
Tack älskling för att du fixat innan du åkte till jobbet ditt!
Nu kommer jag å barnen stojja å stimma hela kvällen:-)

fredag 5 juni 2009

Dag å kvälls grattis














Abbe ville jättegärna blåsa ljus me, så vi tände tårtan några gånger. Jonna fick så fina saker av sina morbröder och av mormor och morfar!!!!Tack!!!