måndag 29 mars 2010

Mamma samvetet

Jag är så trött på mamma-samvetet ibland, speciellt när det gäller maten...! Ibland blir det hipp som happ, Abbe springer ifrån bordet, blir 2 tuggor...vissa dagar har man sämre rutiner andra bättre...men just att man ska plåga sig med detta efter att barnen somnat så ofta, det blir jag trött på:-)!

fredag 26 mars 2010

Fredag

Inatt har mannen min jobbat igen så imorse tog jag våra barn plus 2 grannbarn till stan. Buss, Zoo affär, Mc Donalds, BR leksaker:-) Har verkligen kännt på 4-barns-mamma-livet:-)
Ikväll drog familjen till Ica-Maxi, Abbe får äntligen vara med Jonna och leka på "barnlandet" de har, så mamma och pappa fick shoppa i lugnan ro! Slänger med lite bilder från barnen då vi tog en korv efteråt:-)





torsdag 25 mars 2010

Meckar barnen

Idag hade vi en tjej här hemma som lagade kylskåpet, ballt! Barnen ville vara lika häftiga och tog fram pappas verktygslåda:-)

Älskade Abbe

När maken och barnen kom hem efter att ha skjutsat mig till jobbet vid 19, så tog Abbe av sig jackan och skorna och sa "go natt" sedan kröp han ner i sin säng och somnade. Älskade vän! Du är för go!

onsdag 24 mars 2010

Kan inte nog

beskriva hur glad jag är över min bönegrupp!!!!Vilka genombrott vi gör tillsammas! Blir så inspirerad av att höra hur de andra brutit igenom på ett område jag kanske fortfarande jobbar på. Vill även ge en riktig eloge till vår ledare Crista som hela tiden bär oss under sina vingar, stöttar, uppmuntrar. Hon är sig själv, det är så skönt, hon är ett exempel! Med Guds hjälp orkar hon med oss alla:-)! Älskar er!

tisdag 23 mars 2010

Jag erkänner

jag är en tvättoman!
Tvättade 8 tvättar igår varav 3 bestod av kläder, andra 5 tvättarna var "onödiga" grejer:-) Närå, va lakan och handukar me...men sen är jag ju så förtjust i att tvätta mattor, kuddar, täcken, filtar, sofftyg...kanske lite onödigt mycket. Men, men...luktar rent överallt här hemma...lovely feeling!

lördag 20 mars 2010

Tack Kristofer

för att du är världens bästa man! Vi fick mycket städat och resnat igår jag och karl, städa halva natten nästan, garderoberna och alla golv! Idag är han och barnen på buskul meddans jag jobbar, han är fantastisk!

fredag 19 mars 2010

MYS

Vilken underbar kväll vi haft! Vi gjorde tacos ( inte gjort på åratal:-) Sedan massa gottigott och så såg vi på "Jungle George". Barnen fick varsin pysselbok idag så Jonna har varit flitig me den i eftermiddags, kul att man kan köpa såna nu! Jag och mannen har precis beskådat "Solsidan", den slår alla rekord!

torsdag 18 mars 2010

Today

Idag har vi varit och städat ett hus några mil härifrån mellan kom hem 13.
Hann slumra lite hemma innan älskade Anna kom med barnen. Hon har nämligen haft dem idag när både jag och mannen jobbat, dagis var stängt. Tack Älskade Anna, vi har sådana fantastiska vänner som ställer upp! Hon tog med barnen hem till sin mamma, va så kul å se henne komma tillbaka med bilen tillsammans med fyra inpackade barn:-)

Sedan bar det av hem till oss, Noel och Jodie fick följa med men inte Anna, hon fick vänta. Jag fick sån ångest att jag ej hunnit städa så jag tog me barnen men hon fick komma en halvtimme senare:-) Larvigt av mig!
När de sedan gått hem var det bara att åka till nästa jobb, Gustavsvik.
Och som vi har jobbat fram till 22, helt sjukt, va MASSA sällskap som skulle äta samtidigt...fick ringa in nya chefen så han fick hjälpa till me all disk, såg inte klokt ut:-)
Sen vid 22 stod mina underbara morföräldrar utanför jobbet och väntade i bilen på mig. Världens bästa chaufförer, de ställer upp i vått och torrt! Love you! Mormor hade virkat en OS-mössa till Abbe, hur fin som helst!!!Tack!

Nu ska jag krama mannen och sen sussa, imorgon blir det mera städ. Men jag skall minsann vara hemma eftermiddag/kväll, fredagsmys är viktigt!!
Tycker inte om att jobba såhär mycket, jag älskar att gosa me barnen, men nästa vecka är det knappt nåt jobb alls så det känns bra! Godnatt på er!

söndag 14 mars 2010

Helgen

Har haft Finally Livi´n i helgen, två stora konserter, kul att vara me. Va otroligt mycket folk i Fredags!! Följde även med pappa och ett team till en kyrka i Askersund idag och sjöng, kul att åka ut och besöka andra församlingar!
Träffade även Lina (född Sander) och Samuel med deras fina lilla Inez idag, de var här över helgen och ringde oss för en snabbträff, superkul!

Bilder från resan kommer, lovar...ska ladda in!

torsdag 11 mars 2010

Hemma

Nu är vi hemma! Kändes perfekt med 5 dagar i stora äpplet!!! Skönt att komma hem till barnen! Jag ska återkomma med bilder! Tack älskade mamma, pappa, bröder, mormor, morfar för all hjälp med barnen!!! Tack alla vänner/familj för att ni gjorde denna drömresa möjlig för oss! Puss på er!

tisdag 9 mars 2010

Vi har det suuuuper!!!

Mycket shopping, benen ar super trotta, men det ar lovely! Central park ar sa grymt stor alltsa, super vacker! 15 grader har, rena varen, underbart! Varit pa David Letterman idag, sjukt kul! Sett lite biofilmer, The Blind Side ar en hit! Time Square ar sa haftigt!! New York ar riktigt skitigt men lyxigt pa samma gang, charmig stad verkligen!! Nu ska vi sova, drar till Brooklyn imorgon! Kram

torsdag 4 mars 2010

Nu drar vi!

New York baby!

onsdag 3 mars 2010

Vår sons 3-års kalas i bilder















NEW YORK

soon we will be there!

ÄLSKADE VÄNNER

Tänk att man omger sig av sådana underbara själar! Jag är så tacksam för er alla! Man blir så rörd! Har de senaste dagarna fått bidrag i form av pengar till resan, gemensamma insamlingar! Ni kan inte ana vad det betyder! Vi älskar er! Vinner vi på lotto splittar vi ok:-)?!!!!!!

tisdag 2 mars 2010

Tack Rakel

för att jag och barnen fick vara hemma hos er i 8 timmar igår! Tack för god mat, underbar gemenskap och för barnpassning då jag for en snabbis till jobbet. Jag älskar dina barn som om de vore mina egna:-)! Love!


Jag poserar med finne på hakan å blåsa på läppen, najs:-)