tisdag 22 juni 2010

Grillkväll

Grillkväll hos Hugossons slår aldrig fel! Ni är guld!

söndag 20 juni 2010

Att ta sig igenom

Min relation till mat är inte vad man kallar sund. Men jag vill dit. Jag kämpar och har gjort det i många år nu. Gud är god och tillsammans kommer jag dit såsmåningom.

Jag och min vän på jobbet samtalade nyss om hur hon tagit sig igenom hetsätande, otroligt vad många tjejer som far illa av detta. En bra självkänsla är en stor och enormt viktig del i det hela, att man gillar/tror på sig sälv. Med åren märker man hur osäkerheten försvinner och man känner sig stark på egna ben tillsammans med Gud. Man behöver inte jämföra sig i varje sekund med kompisen bredvid. Sedan är vi skapta olika, vi är så vackra alla tjejer, större som mindre.

Jag känner att jag är på en otroligt underbar väg till frihet ifrån detta, men visst är det rastlöst och lite ångestfyllt ibland då man inte får göra som man brukar. Man får hitta andra saker att sysselsätta sig med, hitta nya hobbies där man kan lägga sin energi. Man ska inte oja sig över alla tidigare misslyckanden, jag blickar framåt mot en underbar spänannde resa.

lördag 19 juni 2010

År 2005/2006

Idag när jag kom hem från jobbet hade min älskade man en överraskning till mig. Han hade hittat 5 st gamla kamerarullar som ej var framkallade, så han fixade fram dem. Världens sötaste lilla dotter med massvis utav hår! Vi ser så unga ut:-)
Här kommer lite smakprov:














fredag 18 juni 2010

Bröllopskonserten ikväll, wow!

Barnen och jag har tittat, fram till 22:30. De va så nyfikna och Jonna älskar Kronprinsessan Viktoria och Daniel. Hon har ett armband till Viktoria som hon ska få ifall de stöter på varandra här utanför säger hon:-)

Imorgon vet jag att min dotter kommer vara klistrad framför Tv:n med sin far och bror, men mamma jobbar hela dagen:-( Är lite ledsamt faktiskt, jag som älskar kungabröllop! Men ett stort grattis i förskott önskar jag dem!

söndag 13 juni 2010

Mamma 50 år

Min älskade mamsis hade stor 50-års fest igår. Jag och Kristofer var världar. Vi syskon sjöng en jättefin sång som Jonte komponerat ihop, mina bröder höll så fina tal med. Sedan sjöng jag en mamma-sång av Steven Curtis Chapman. Pappa hade gjort värsta häftiga talet inspelat på film från massa olika hus i världens som vi bott i. Pappa å mamma är världens finaste, sånt vackert kärlekspar! Va såmånga som sa så många fina saker om mamma, hon är ju världens bästa!! Fick supermycket presenter, bla luftballongflygning av oss barn. Pappa hade köpt hotellnatt och Rapsody in Rock i Dalhalla för dem nu i juni, första raden:-)

Jag älskar dig mamma, du betyder så mycket för mig!

Nu är mannen hemma igen

Han har varit i Uppsala en vecka. Legat på Ackis som försökskanin! Money, money, money:-) Härligt att du är hemma igen!

fredag 11 juni 2010

HELLO KITTY HYSTERI

Why? Söt katt men varför ska små 5-åringar jämföra märken på kläder redan??????

tisdag 8 juni 2010

Uderbar dag me Paula å Raffe

Imorse sms:ade Paula och kollade var vi hade för planer för dagen, sedan tog hon å Ralf bilen ner till oss. Vi hade det supermysigt, varit på "Barnens Ö", där vi åkt barntåg, karusell, bilar, Ralf matade även massa änder med tom-å-jerry-kex:-)
Sedan åkte vi båten över till stadsparken å bada å lekte vidare. Örebro är sån otroligt barnvänlig stad, så vacker och ren. Tack Paula å Ralf för en UR-MYSIG-DAG! Jag älskar er!

fredag 4 juni 2010

Idag firar vi den här fina tjejen!

Våran älskling fyller en hel hand idag! Hon är så stolt! Vi älskar dig gumman, du är så omtänksam, söt och underbar på alla sätt! Fortsätter fira imorgon me barnkalas!



and even more......













I do miss you New York












torsdag 3 juni 2010

Hachiko

Har gråtit mig igenom denna film ikväll, hade mannen bredvid mig som tur är:-) Jag va extra känslig idag, va längesen jag bölade för en film! Så fin! Jag blir så sugen på att skaffa hund!