torsdag 28 april 2011

TENTA OCH BRÖLLOP!

Imorgon vankas en stor tenta, handlar om cellens uppbyggnad i växter och djur, mycket DNA, bergarter, hur de bildas, istiden osv! Kommer bli spännande!

Efter tentan så ska jag skynda mig hem för att inte missa alltför mycket av det storslagna engelska bröllopet! Detta bröllop kommer ses utav ca 1 miljard människor, vilket slår Charles oh Dianas bröllop rejält! Heja Kate och William!

fredag 22 april 2011

Tack älskade Jesus!

Tack älskade Jesus för att du dog för mig på korset!! Du tog alla våras synder på dig så att vi skulle få evigt liv och syndernas förlåtelse! Jag ber idag att de människor som inte känner dig än eller förstår storheten i vad du gjort för dem och mig ska få lära känna dig och möta dig! Utan dig skulle jag inte orka, skulle inte ha glädje, med dig vid min sida får jag ny styrka, hopp och kärlek! Tack för vad du gjorde för mig, tack för att det har betydelse än idag!!

torsdag 14 april 2011

Min mormor kan hon


Barnen bråkar om pippi-tröjan:-) Gammelmormor har även stickat en über-snygg mössa till i samma garn!

Kottarna








Ljuvlig familjedag

Tänk att jag har en man som älskar mig och två små underbara barn som oxå gör det! Livet är allt bra underbart!
Idag var vi på Ica Maxi, barnen cyklade dit meddans vi gick. Mysigt, de är så stora nu och stannar vid vägar och allt. Påvägen hem så stannade vi förbi en lekpark som de älskar, plockade även blommor. Väl hemma gjorde vi lax och potatis, mums. Ikväll kom min älskade mormor och morfar och min morbror Pär förbi, väldigt trevligt. Nu ligger kottarna i sängarna och jag å mannen har en lugn myskväll!
EN UNDERBAR DAG HELT ENKELT! Tack Jesus för att jag är så välsignad!

tisdag 12 april 2011

5 saker du inte visste om mig:

1. Min ena framtand är gjord av porslin
2. Jättekräsen mot rött kött
3. Kollar spisen 1000 gg innan jag går ut
4. Älskar att skura golv (helst nattetid)
5. Kollat på barnvagnar sedan 13 års ålder

måndag 11 april 2011

Mina fantastiska vänner

Jag är så tacksam till Gud för mina vänner! Jag har många underbara människor runt omkring mig, men det finns några som betyder extra för mig. Några som känner mig bättre än andra, som jag kan komma till, precis som jag är. Behövs inte städas, snyggas till eller nåt, bara hänga. Jag uppskattar er fina underbara!!!

fredag 8 april 2011

Jag och min man ska ut å åka

Nu ska vi ta en roadtrip till min fina bror i Jönköping! Ska äta pizza, gå på bio och bara hänga, sitta sena nätter och prata! Barnen tar mina andra två bröder hand om:-) (plus mamma å pappa). Kram

Uppdatering: Va en superskojig helg, bio, spel och massa gott!!!!