torsdag 30 juni 2011

torsdag 23 juni 2011

Vill veta

Om det är en " lilla M" i magen eller en "lille E"!!! Jag vet, nysiken i en strut. Om 5 veckor får vi veta om det går att se. Med Jonna kollade vi inte, det va superspännande och vi gissade på en tjej och fick rätt. Med Abbe kollade vi, va jättespännande det med, kunde handla in pojkkläder. Förstörde ingen spänning, det va ju en helt annan person som skulle födas, såg helt annorlunda ut, blont hår och inte svart som syrran. Vi får se vad det blir denna gång, skulle bli förvånad om det va en tjej, tor på kille. Lika roligt vilket som, längtar!!!

tisdag 21 juni 2011

Plugga heltid

Jag valde inför sommaren att fortsätta studera heltid, inkomsten rullar på och barnen kan vara hemma mer på sommaren än om jag hade haft jobb.
Vad jag inte tänkte på var att det verkligen är HELTID:-)!! En engelsk kurs med massa litteratur och en svensk med massa litteratur, intressanta sådana men för mig som knappt läst en bok i hela mitt liv är detta lite tuffare än planerat. Ikväll läste jag iallafall ut Jane Austens "Persuasions", så glad att den är klar och så romantiskt den var, lik "Pride and Predjudice". En bok kan faktiskt vara riktigt bra, ville inte slita mig mot slutet.

torsdag 16 juni 2011

Barn nr 3

Har ett litet underverk på jäsning i magen. Ska bli så spännande att träffa denna lilla människa, runt 4 januari är bebben beräknad.

söndag 12 juni 2011

Våra nya familjemedlemmar




Riktiga gosisar, bästa djuren på länge:-)