fredag 30 december 2011

God fortsättning!


Abbe-bus! Vi varvade skämtbilder med seriösa, denna blev en blandning:-)

Spännande

Fick en hinnsvepning idag, får se om det börjar molna på:-) valde bort igångsättning idag vilket jag erbjöds pga huvudvärk (kan kopplas till havandeskapsförgiftning) men den gick över så vi väntar tills på mån om han ej kikat ut av sig själv då:-)

onsdag 28 december 2011

4,3 kg

Det är vad lillen väger enligt specialistmödravården på viktupskattningen jag var på idag:-)Inte dåligt!!!Väntar med igångsättning till nästa vecka, haft lite högt blodtryck och äggvita...Blir en januaribebbe som planerat om han inte kikar ut på eget initiativ:-)

torsdag 15 december 2011

20 dagar kvar!!!

Full rulle här med soundcheck och genrep inför julkonserterna i helgen!!!Tiden rullar snabbt när man är engagerad:-)Sammandragningarna finns med i princip hela tiden:-) Snart är plutten ute!

torsdag 8 december 2011

28 dagar kvar!!!

Nu är det inte långt kvar innan lillen kommer! Börjar bli riktigt trångt i magen, han väger nog redan 3200:-) Barnmorskan trodde hans födslovikt skulle va en bit över 4 kg, känns ju kul:-)!!!Bara att trycka ut!

Har fina vagnen klar, en limegrön urban jungle liggdel med en superfin villervalla åkpåse till. Längtar tills jag får köra honom i den:-) Men insåg idag att ska jag göra det måste jag ut och köpa vinterskor, vinterjacka och termobyxor, pallar inte av kylan! Dock mysigt med snön! Längtar efter att få snosa med honom, lukten av bäbis, undrar om han kommer ha en kolsvart dunder-kalufs som syrran eller en blond dunder-kalufs som brorsan:-)!
Jonna och Abbe längtar mycket efter lillebror, de kommer vara så fantastiska mot honom! De är så fantastiska mot varandra, myser och gosar ofta, värmer mammahjärtat! Kristofer längtar såklart även han, det har verkligen gått upp för honom den senaste veckan att han ska bli 3-barns far, ett ännu större ansvar men ett underbart sådant! Han är så go och förstående mot sin fruga!

Nu i helgen ska vi lämna barnen i Uppsala hos Sam å Nina och sedan åka till Stockholm för att gå på musikalen "Spamalot", (fick det i present av mig). Blir urmysigt!

Gris

Tro det eller ej, men jag har serverat min familj GRIS idag!!!Steka dessa blödande kotletter (va åratal sedan) va STORT för mig, min man kände mycket kärlek:-) Stekte även falukorv till småkottarna, själv avnjöt jag en god lax:-)!