fredag 27 augusti 2010

Linn

Min älskade vän Linn gick bort igår.
Finns inte ord att beskriva hur saknad hon kommer att vara!

Minns när vi träffades, i 8:an, jag var hemma efter ett år i Indien och skulle snart tillbaka. Fick träffa en så fin tjej som också skulle flytta med sin familj till Indien. Första tiden i Delhi bodde Linn med sin familj i 3 veckor hos oss innan de fick flytta in i sitt hus. Vi blev nära vänner! Vi hade varandra, busade och fjollade oss som 14-åringar gör:-) Satt på Linns hustak sista natten vi bodde där och bara pratade under bar himmel. Det minnet har jag och Linn ofta pratat om.
Gymnasiet gick vi ihop hemma i Sverige och umgicks en hel del, sedan flyttade vi till Örebro jag och Kristofer efter att vi gift oss. Jag och Linn har sedan dess hållit kontakten, men sporadiskt. Vi har alltid haft varandra som hjärtevänner så det har aldrig varit jobbigt att skriva eller prata. Var och hälsade på henne som gravid, Linn var så söt, hon var lite nervös och visste inte hur man skulle ta hand om en gravid kvinna:-) Sötis.

Hon hann komma ut med 2 böcker, en barnbok om vänskap och en bok som heter "oss tjejer emellan" som också den handlar om vänskap och självkänsla. Linn brann för just ungdomar, tjejer, att fylla dem med uppmuntran och hjälpa dem att se på sig själva med Guds ögon.

Hon har alltid stöttat mig, speciellt inom sången. Jag är så tacksam Linn för dina uppmuntrande ord. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva! Du är saknad gumman min! Men jag vet att du har det så bra uppe hos Jesus.
Vi ber för familjen och din man!
Hälsa våran pappa däruppe och vi ses igen lite senare!

4 kommentarer:

Mummythree sa...

Visste inte att ni var så nära vänner... Sorgen är stor!
Vi ber för alla nära och kära!
Kram

Hanna sa...

En nära hjärtevän. Vi sågs inte lika ofta nu då bodde i olika städer men man visste alltid vart man hade varandra. Ja, stor saknad! Man får verkligen be för familjen och alla!!Kram på dig

Anonym sa...

Men oj! Vad har hänt?
Härlig tjej som jag pratar med några ggr.
Ber för hennes familj.

Kram Sofia

Fru Nea sa...

Hanna...
Vilken tur att vi får känna visshet om en himmel som väntar oss när vi slutar andas på denna jorden.

kramar till dig

//Nea