söndag 25 juli 2010

torsdag 15 juli 2010

Ilända

Imorgon efter jobbet drar vi en vecka till vårat smultronställe, Ilända. Ligger utanför Stockholm på Färingsö. Varit där sommar efter sommar sedan jag föddes. Speciellt underbar tillflyktsort under somrarna vi kom hem till Sverige. Min mormors pappa Josef byggde stugan och för några år sedan byggde mormor och morfar ut stället. Så nu finns inomhus toa, dusch, tvättmaskin:-) Lovely! Båten, vattnet, Stockholm, vad mer kan man önska:-)!? (ok Göteborg oxå Kristofer). Samuel och Nina kommer och joinar oss som vanligt, uppskattat, kusinerna har så kul, vi vuxna me:-)!

Hade finfint!

måndag 12 juli 2010

JAAAAAAAAAAA!

Jag fick beskedet idag!!! Jag har kommit in på universitetet!!! Mitt förra hat-yrke, lärare:-)!Föskola/fritis 3½ år. Så nu vet jag vad jag skall göra i höst! Nice!

söndag 11 juli 2010

En riktig hemmafru

Vet ni vad???
Idag va vi på Ikea och köpte en strykbräda. Inte haft det på 3½ år!!! När jag sedan på kvällen strök min mans skjortor han ej kunnat använda under alla dessa år:-) så kände jag mig som en riktig hemmafru!

onsdag 7 juli 2010

Min man

Nu har jag och mannen kikat klart på matchen (spanien-tyskland), spännande!!! Måste bara säga att jag är så underbart tacksam till Jesus för att jag fick just Kristofer! Äktenskapet blir bara bättre och bättre, djupare kärlek och tryggare för varje år. Han blir bara snyggare och snyggare me:-) Jag var ganska osäker i mig själv i början av vårat äktenskap, men jag har under åren hittat mig själv, blivit tryggare i mig och därmed tryggare i vårat äktenskap. 25 år, gift 7 år, två barn, härlig meritlista:-) Jag är så glad att han och jag vill samma saker i livet, det har verkligen slagit mig senaste dagarna. Tänk om han aldrig hade kunnat tänka sig flytta utomlands t ex, då skulle jag känt mig som en fånge:-) Nu ska vi inte göra det nu men just en sådan sak att man ändå kan tänka sig det, inte alla som kan. Vi är båda missionärsbarn, bara det:-)!
Jag älskar dig Kristofer, du gör mig lycklig!

lördag 3 juli 2010

Jobbat 9 tim i 32,5 grader!

Inte klokt vilken värme vi haft idag!
Jobbade inne på relaxen, i köket med 32,5 grader...inte nådigt:-) Gick sedan hem 1 timmas rask promenad, hjälp, knappt en vindpust på hela vägen!
Väl hemma väntade vattenkrig med barnen så jag blev ordentligt svalkad:-)!