söndag 28 december 2008

En mysig jul

Nu är vi hemma efter några dagar i Uppsala med svärfamiljen, jättemysigt. Jonna hade dock 40 grader flera dagar, samt hennes kusiner, men de va glada och goa. Jonnas ögon va så igentäppta så hon såg ut som en kines, stackars liten.
Vi åt god mat å delade ut en massa klappar, svärfar Toni va tomten, Jonna sa sedan -Är det farfar eller?:-) Ja, men sen när jag frågade så visste hon inte riktigt:-)
Oj vad mycket fint man fick, Kristofer den underbara mannen, parfym, ringar, filmer, hudkrämer, tack älsklingen!

Har hunnit fira med min familj oxå här hemma, Jonathan och Petra va hemma ett tag, de ska få en bäbis:-) Jag ska bli faster, superkul! Jag fick ett så fint silverkors halsband av dem, tack!
Av min mormor och morfar och av mina föräldrar så fick vi pengar så nu ska vi ut och köpa den efterlängtade dammsugaren, har sopat ett tag nu, slut på det! Köp ALDRIG dammsugare på Jula:-)!

Jonna har imorse slagit in paket till Noel och Jodie, några hemmasnickrade sådana, hon blev så glad att hon fick göra det och att hon fick slå in så hon sa:
- Tack mamma, vad glad jag blir, jag älskar dig!
Sött va, sa allt det för lilla pappret jag gav, tacksam unge:-)!
Puss alla, snart ska jag jobba efter dammsugarköpet, tror det blir en Bosch:-)

tisdag 23 december 2008

God Jul!

Ha en riktigt god jul på er!
Nu drar vi till Uppsala!!
Kram

lördag 20 december 2008

julgodis....

håller jag på me just nu:

brända madlar me choklad "alá crista"
knäck
nougat godis
snickers röra

En underbar dag!









Idag tog jag och barnen bussen till stan, Jonna gick flera timmar, då vi tog sulkyn och ej dubbelvagnen (punka:-( Va på mc, köpte lite julklappar, de är så duktiga. Sen åkte vi hem, köpte godis till myset vi har på fre. När vi kom hem bakade de med lera, Jonna bakade pepparkakor med dem, in i ugn och allt, Abbe gjorde hundar och sa "off off" så sött:-)
Klädde sedan granen och sen va det mys.
La dem lite tidigt, tänkte att - nu blir det en såndär lugn kväll:-) tog 2½ timme för Abbe att somna:-) klättrar ur, men varje gång jag la tillbaka honom får man en sån gosig kram, han säger-tack, när han får napparna, ja, man kan ju inte bli arg, men det blev jag iallafall, har lagt mig så sent massa nätter, har fortfarande tvätten i tvättstugan nu fast klockan e 00:30:-) FY Hanna, ja, stackars små barn, jag lär sova på soffan under bolibompa hela förmiddagen me imorgon:-)
Tack för en mysig dag barnen, synd att pappa jobbade på Åhlens hela tiden, men han å jag har iallafall dragit igenom några vänner-avsnitt ikväll, alltid lika kul, kul å ha samma humor:-)

torsdag 18 december 2008

Tack alla som hjälper oss hela tiden med skjuts och barnvakt!!!!

Tack mamma för att du alltid ställer upp, tack min familj för all hjälp, på kvällar och helger när det kör ihop sig med våra jobb!!!

Tack Anna och Rakel för barnvakt trots alla era egna barn:-), uppskattar det massa!!!!!

Tack mormor och morfar för att ni har skjutsat hem mig på sena kvällar från jobbet nu en bra tid!!!!

Tack Gud för all underbar familj och alla underbara vänner jag har runt omkring mig!

Tack barn för att ni står ut me mammas å pappas jobbtider lite till bara:-) Sen ska vi jobba dag:-) Kram

måndag 15 december 2008

Älskade lusse-barn







Imorse bar det av, halv åtta skulle det lussas på dagis. Barnen va såååå trötta, somnat lite sent, stackars krakar. Men de va så söta, skickar me lite bilder. Jonna gick tåget ibörjan men ville ej va me och sjunga sen, va lite trött å blyg idag, annars sjunger hon ju jämt för folk:-)
Abbe han va så söt och charmade alla, han gick runt till lite folk, meddans de andra stod och sjöng satte han sig framför publiken (föräldrar) och åt snö bla:-)
De är såna gosisar så man vill bara pussa på dem hela dagen!!!!!

fredag 12 december 2008

IDOL

Idol, man älskar det i början, börjar sluta när de 12 finalisterna e klara och tar upp tittandet i slutet, nu pågår finalen, söver Abbe. Sarah och Samuel är här nu, barnen har härjat runt tv:n, :-) Samuel får öva tålamodet:-) Nä, han e så snäll mot dem! Försökte söva Abbe innan allt godis ställdes fram, innan de ens kom men det gick ej...ja, jag tror jag hinner kolla vem som vinner iallafall, KEVIN I hope!

måndag 8 december 2008

Me and my honey!














Jag och min snygge man!!
Här på julfesten vi va på för ungdomarna i kyrkan, höll på till strax efter 23...barnen somnade i bilen på väg hem! Vi hade musikal tävling me grupperna i år, vår kom 2:a me Crista sjungandes i spetsen. Lyckad kväll!!!!!

Abbe min älskling


Du förgyller mammas dag!
Vi hade så mysigt igår kväll när du inte ville sova.
Vi mös och du sprang från köket till vardagsrummet
med glädje in i mammas famn gång på gång.
Såna mys-stunder älskar mamma!
Jag älskar dig på vilket humör du än är på!

Puss hjärtat!

torsdag 4 december 2008

Full rulle..

Nu har jag jobbat sön-tis kväll, ledig igår(ons) och idag, jobbar senare imorgon kväll. Hade Jana och Febe sovandes här inatt, placerade tre madrasser bredvid varandra på golvet med Jonna i mitten (minst), kanske ingen hit:-) Jonna ville greja och de ville sova, men de va lite bus i alla, sötisar...blev film...sen vid fem i elva sov alla:-)
Sen nu på morgonen knallade vi på barnsång, sen kom 3 av mina favvo mammor me sina kidz hit på lunch (Kristofer hade varit så fantastisk och städat meddans vi va på sången:-) Thank you sweetie!!!!

Kristofer jobbar på så mycket nu, har avslutat vårat godis företag vi haft i 4 hela år, tack rastfixarna för trevliga år (tack för lön:-)! Nu jobbar Kristofer förutom på SF, personlig assistent, flyttgubbe osv även på Åhlens. Han har mycket jobb där fram tills jul sen så hoppas/vet vi att allt löser sig sen me bättre dagtider för oss båda. Han har dekorerat massa på Åhlens, speciellt i taken då han är så lång, man blir lixom så impad när han gör sånt:-) Han satte upp stjärnan här hemma me, gör han sånt där får han minsan visa det hemma me:-)

Imorgon ska jag träffa min kusin Sara innan vi börjar jobba båda två. Full rulle alltså, men livet är såååå underbart när man har det så bra, Jesus, man, barn å massor utav vänner!