måndag 31 augusti 2009

Ni-mina vittnen

Ok...jag är lite omotiverad ang detta me vikten...men vill ju må bra och ha bra bmi....ja, så jag tänkte utmana mig själv och hålla det denna gång....-2 kg på 2 veckor. Har ju gjort det förr så...men behöver er som vittnen... just för att ni läser detta...gör att jag måste hålla det...spelar ingen roll va jag känner ibland.
Ok???
Are you with me:-)?? Mina personliga tränare, coacha mig, hjälp mig att hålla ut!

Bilder

Ja, vi va på vår morfars 75-års fest i lördags i Stockholm. Ska lägga ut fler fina bilder sedan, men dessa me Jonte å barnen va så fina. Barnen var såååå glada att få träffa honom igen. Blir alltför sällan.

Morbror Jonte






fredag 28 augusti 2009

Today

Jag och barnen har varit på "Barnens Ö" idag, åkt el-bilar, trampbilar, tåg. Sedan var vi även i leksaks-ladan, där det finns stora leksaksdjur, och en liten gammaldags affär för barnen att leka i. Jag köpte mycket av dem:-) Kristofer är underbart duktig, han har jobbat nästan alla nätter denna vecka, sitter i en bil och bevakar ett litet område, du är min kämpe gubben!

Me singing at a wedding

Min vän Jonna har lagt ut mig på youtube:-) Live från ett bröllop nyligen!

torsdag 27 augusti 2009

Betty Boop Goes HipHop

Våra musikaliska kidz



Vänner

Har varit på bönegrupp ikväll, finally! Har ej hunnit gå på nästan hela sommaren. Det var så underbart och uppfriskande att få komma dit, Crista är en grymt bra ledare! Efteråt drog vi hem ett gäng till mig och glodde på "Gran Torino" och åt smaskens. Vilken gripande film! Se den!
Tack älskade vänner för en underbar kväll!

måndag 24 augusti 2009

Tack!

Tack alla för era fina kommentarer!
Pratade med min far ikväll och de hade alla syskonen och farmor haft en fin minnesstund för farfar på sjukhuset. 11 september blir det begravning i Gamla Uppsala. Det blir nog tuffare då, har aldrig varit på en närstående släktings begravning tidigare. Jag är så stolt över min farfar, pastor och predikant reste han runt i Sverige och förde Guds ord vidare.

söndag 23 augusti 2009

Min farfar

Nu är du hos Jesus, nu har du det så bra! Jag ser fram emot vårat möte igen i himmelen hos Gud. Jag älskar dig farfar!

/din Hanna

lördag 22 augusti 2009

Kristenheten

Ja nu är det extra viktigt känner jag att stå upp för Jesus! Stå fast i olika frågor när det gäller bl a, alkohol, äktenskap, familjen! Jag tycker det är lite läskigt det som sker inom kristenheten i Sverige idag, många backar, tappar sina värderingar. Självfallet inte alls alla, men det är strid på det känner man!
Känner själv hur man behöver göra en uppdatering i sitt eget liv, speciellt då man har det jobb jag har!

fredag 21 augusti 2009

Daniel

Min älskade bror Daniel är nu påväg på cykel till Norge. Han har planerat detta hemligt i ett ½ år. Han hade en test-tripp me cykel till Norrköping för ett tag sedan. Mor, far å Benne visste om det iallafall. Min ÄLSKADE skrutt, du har blivt så stor så du kan cykla så långt bort själv å tälta själv! Han är så underbar Danne, sån vinnarinställning, när han satsar på något så gör han det till 110%. Han är den mest ödmjuke personen jag känner, inga skrytsamma drag här inte. Ja, jag beundrar honom!

torsdag 20 augusti 2009

Jaha Micke Persbrandt

ja, då va det namn-prat nu igen. Jag har på det senaste haft ett tjejnamn som favvo när nångång vi nu får ett barn till....och om det nu blir en tjej...ja, namnet är iallafall Lo, eller Lou som jag vill stava.
Igår fick Sanna Lundell och Micke Persbrandt en son vid namn Lo, så nu är väl det kört, snart heter varenda Beck fanatikers ungar Lo!...ja, jag vet att det kanske inte är världens viktigaste att skriva om...men det intresserar mig:-)

Visst kan ungen cykla!

Japp, när vi som minst anade det! Pappa meckade med Jonnas cykel, skulle fixa stödhjulen. Under tiden tog vi den andra cykeln som Abbe ska ha när han blir större och cyklade på. Vi övade och övade och hon cyklade superlångt flera gg själv UTAN stödhjul, men i starten behövs det hjälp. Så med lite mer träning så är det flytande:-) Jag trodde inte det va sant när jag såg min 4-åring cykla själv!

Tidigare idag så hade jag och Jonna en mamma-dotter-dag igen på stan, supermysigt!

onsdag 19 augusti 2009

Karen

Tack för ditt underbara sms, tårarna rann ner från mina kinder här på jobbet! Konstigt att hjärtat ibland blir så träffat av kärlek att inget kan hindra dessa tårar från att rinna;)
Jag älskar dig min underbara vän!

Jag och min man

Vi firade igår lite sen bröllopsdag. Åt goooood mat på jensens, sedan tog jag deras glassbuffé (man gör glassen själv, me allt man vill ha på, hur mycket man vill:-) Kristofer tog apelsin sorbé, snacka om ålderskillnad:-)!
Vi såg sedan på 123 Parlham, en action/thriller på bio me Travolta å Denzel. Riktigt bra, konstigt nog tyckte jag inte att den va så spännande som jag trodde jag skulle tycka men den va kanon ändå!

Jonna gumman hade fått feber denna dag, fick hämta tidigare från dagis 40 grader nästan, Abbe hade feber i helgen. Men me lite alvedon så vart hon pigg som en mört. Tänkte hur man skulle göra me kvällen, skulle vi va hemma?. Men detta va enda dagen denna vecka inkl helgen som jag ej jobba så det känndes så trist att behöva boka av, vem vet när vi annars skulle få till det igen. Samtidigt som man vill va hemma me skruttarna. Men vi hann mysa i 3-4 timmar på eftermiddagen innan Theresia kom, sen gick jättebra. Abbe hade varit speedad hela kvällen men sen sov de:-)
Tack Theresia!

Idag är de uppe och skuttar, fick vara hemma idag båda två. Nu är jag på jobbet och jobbar tills sent, men måste skynda mig hem som bara den då manenn ska gå på ett nattpass såfort jag entrar dörren!

söndag 16 augusti 2009

Crista som barnvakt

Jag och Jonna hade en liten mysig konversation nu när hon skulle sova. Vi pratade om att mamma och pappa alltid finns där för dem, ibland jobbar en men då är den andre hemma osv. Sen pratade vi om barnvakt, hon sa med ett stort leende på läpparna att de får vara hos mormor och morfar när båda vi jobbar.

Jag pratade om att det kanske behövs fixas barnvakt en gång denna vecka:

-Jag vill att Crista ska vara barnvakt!
- Men Crista har ju en liten bäbis, det blir svårt för henne då.
- Men Andreas kan ju passa henne!!
-Varför vill du så gärna ha Crista som barnvakt?
-JAG ÄLSKAR HENNE, henne, Andreas och deras bäbis, bara dom älskar jag!!

Jag frågade senare en gång till ang just Crista och varför henne, då sa hon: -Jag är bästis med henne!!!

Crista, känn dig älskad!!!!

lördag 15 augusti 2009

Underbara Vivalla

Va fantastiskt igår på kulturkvällen, sååån propp-full aula!!!Massa människor från hela världen. Syriansk dans, man kännde sig hemma, hemma som man gjorde i indien då jag bodde där. Grym rapp, grym beatbox, you name it!

Ny hårcolour...eller den jag brukar ha men nytt för denna månad

fredag 14 augusti 2009

Sista dagen att sälja

Min sista dag på säljjobbet, åh vad jag är lättad! Jag som har burit detta hela sommaren, kunde ej jobba min sista vecka här i juli då det ej varit dagis osv i sommar. Nu kan jag gå vidare, jobba bara på Gustavsvik och söka annat heltidsjobb:-) I´m free as a bird!

Ikväll har vi kulturutbytarkväll i vivalla, jag ska sjunga och många andra ska framföra dans och sång från olika delar av världen.

torsdag 13 augusti 2009

Mama outfit


Augusti festivalen





Vår underbara församling anordnar varje år en augusti-festival i Vivalla för alla som bor här. Super uppskattat av både barn och föräldrar. Här hade vi grillkväll igår. Sedan är det barn- aktiviteter varje dag, barnmöten, även andra möten vissa kvällar.

Family from Vivalla








måndag 10 augusti 2009

Our lovley kids







Tack far å mor

vi har fått en tvättmaskin, lovely!

söndag 9 augusti 2009

Min Älskling


Idag firar vi 6 år som gifta! Jag älskar dig Kristiofer! Du är min drömman! Ser fram emot alla underbara år vi har framför oss tillsammans, snart är vi gamla och sitter på "boendet" och njuter!

Vackert bröllop

Ja nu är Stina och Peder gifta, det va super veckert! Det gick jättebra med sången, skönt! Utomhus bröllop, partytält, så vackert me vädret å allt!
Idag sitter jag på jobbet, inga som relaxar här än så länge så jag har det lugnt, barnen och Kristofer är i kyrkan. Barnen sov över hos mina föräldrar, skönt, även om det inte blev sovmorgon så är det skönt att veta att ingen vaknar mitt i natten:-)
Idag sa vi å grilla me Anders å Paula, Frida å Samuel som är i stan, najs, sedan jobbar mannen min natt! Kramikram

fredag 7 augusti 2009

Hemma igen

....efter en underbar vecka!
Imorgon ska jag sjunga på bröllop, ska bli jättekul!

tisdag 4 augusti 2009

På landet

Japp det är vi! Min mormor och morfar är här med, underbart mysigt! Stockholms fina väder, inte illa! Vi har badat och lekt, så underbart att få vara på sitt barndomsställe!

Jag har städat bilen invändigt, utvändigt, barnens stolar och inte minst vaxat vår bil idag! Det är avkoppling för mig att få fixa å dona den!

Innan vi kom hit igår så tog vi en sväng förbi Uppsala! Kan ni fatta att det va ETT år sedan sist för mig, helt sjukt! Farmor å farfar passade barnen så va jag, mannen, Anders, Paula å Ralfie på fina svenssons krog vid vattnet (ågatan?). Vi saluhallen iallafall, supermysigt! Tack älskade vänner för den goda maten!!!! Jag måste bara få hylla Anders å Paula, de är sjukt underbara, man kan skratta så me dem, de är såååå godhjärtade människor ska ni veta! Å Ralf, vilken drömbebis, sova sova sova!

Imorgon kommer hela Gadd-klanen hit, har förberett tzatsiki, potatis och kött!
Kramikram

söndag 2 augusti 2009

Mamma leker frisör igen



Här ska det klippas, men dock lite. Danne å Benne mina två minsta bröder är mina stammisar:-) De är kräsna så jag är glad att jag får förtroendet. Nu va det inte så längesen sist jag klippte Benne men han ville ha det lite kortare så så fick det bli. Abbe ville såklart oxå bli klippt så det fick han oxå bli. När jag är med mina bröder så glömmer jag att passa mina egna barn för brorsorna gör det så bra, jag kör med dem, stackarna:-) de har såååå god hand med barn!

Ny familjemedlem



Lilla eller stora kaninen som först hette Pexie efter "Pepsi Cola" men nu har bytt namn till Lasse bor på vår balkong. Får se hur länge han får stanna:-) Mannen är sugen på att skriva en bok "100 olika förslag på att bli av med en kanin":-) Men barnen älskar honom! han är så snäll, Abbe bär honom hur som helst, då menar jag verkligen hur som helst.-)