torsdag 1 oktober 2009

Inge kul längre

Orkar sitta här en kortis...annars är det soffan eller sängen jag orkar gå emellan....
Ni vet ju hur man ibland tänkt - "Oh va skönt att få vara sjuk å få ligga hemma i soffan å bara mysa"...den tanken...
It´s NOT anymore! Kanske för att man har barn men även när jag ligger som lugnast i soffan och ser på tv känner jag -Blä, blä, blä..unken, huvudvärk...ja, you know. Så jag har kommit fram till en sak nu, det är inte kul länge att vara sjuk!!!!! Om man vill ha en softdag me lite seinfield eller frinds så ska man vara frisk och bara slappa...ta en promenad så man får luft, sen lite mer slappa....!!! Jaja...jag och Abbe har myst som bara den, somnat ihop i soffan, min lilla skrutt.

Jonna kom hem från dagis med Pappa, hon var så glad och sa:- "Vi har fått äta pokladbollar och saft idag ute i lekparken på dagis"...sötis, poängterade att det verkligen var riktiga "pokladbollar" och riktig saft:-) Min lilla skatt!

2 kommentarer:

Linda Hjalmarsson sa...

Kära Hanna, jag vet mycket väl hur du lider. Jag har varit instängd hemma sen i tisdagskväll och hostar, snorar och orkar inte mycket mer än så..skittråkigt! jag minns gymnasietiden, hur man längtade efter att bli sjuk för att få stanna hemma nån dag och kolla på film..well those days are gone, inge roligt alls! jag vill bli frisk nu!
hoppas vi blir det! kram till en sjukling från en annan :)

Hanna sa...

Åh, krya på dig Linda! Stor kram