lördag 24 oktober 2009

Svenska kyrkan

ska jag gå ur nu om jag inte redan gjort det!!!!

4 kommentarer:

Grejsar sa...

Hej Hanna,

Fick du inget röstkort vid valet nu så är du inte medlem.

Är du medlem och går ur Svenska Kyrkan kan du inte heller påverka. Det var bl a därför jag gick med igen. Men fråga Gud hur du skall göra. Gör det inte bara för att du inte gillar de åsikter som har kommit till tals. Åsikter kan ändras från en stund till den andra.

Kram

Karin

Hanna sa...

Tack Karin för svar! jag fick rösta i kyrkovalet, är jag medlem då?
Ja, men hoppas de ser att många går ur och inte tolererar. Samtidigt vill man ju stödja svenska kyrkan då antalet kyrkliga miskat drastiskt i landet...svårt!! Man vill ju att det ska märka negativ skillnad sedan beslutet...svårt!
Kram

Anonym sa...

om du fick rösta är du medlem.

Men välkommen ut, om du känner att du ska göra så.

För mig kändes det lite konstigt att vara med i två kyrkor...

Anonym sa...

I år var det de partipolitiskt oberoende i Sv. kyrkan som var valets stora vinnare och tack vare alla "BIBEL FOKUSERADE" som röstare fördubblades "FRIMODIG KYRKAS" mandat i jämförelse med 2005.
Flera beslut som tagits i svenska kyrkan är beklagliga och obibliska, men alla som står kvar i sv.kyrkan har också möjlighet att påverka svenska kyrkans framtid genom att lägga våra röster på de som är kandidater som är Bibeltrogna. Väcka opinion och visa att vi inte tolererar samkönade äktenskap kan vi göra ändå.
Det är trots allt flera karismatiska och bibeltroende ledare i olika led inom svenska kyrkan som kämpar för förändring, men i rejält motlut.

Tillsammans kan vi stå upp för Guds Ord! /Désirée

Ps. Och som sagt, Gud hör bön! Ds.