måndag 30 november 2009

Adventsmys på stallbacken







Vanlig familj?

Idag ska vi ha en helmysig baddag på mammas jobb hela familjen. Massa rutchkanor och forssar ska här åkas. Vi är väl ingen vanlig familj som har ledigt en lör el sön och gör sådana här grejer på....då jobbar vi oftast så vi tar en helt vanlig måndag istället:-) Är ju mysigt då det inte kryllar av folk!

söndag 29 november 2009

Pussar

Tänk att få vakna av sonens blöta pussar, gosungen!!!

fredag 27 november 2009

Pippi








Idag fick jag och Abbe följa med Jonnas dagis på en Astrid Lindgrens dag. De hade övat så fina sånger som flera dagis i området skulle framföra tillsammans. Teater med Pippi, Karlsson, Prussiluskan, Emil osv. Jättedutiga! Abbe och jag satt högst uppe på läktaren så han kunde gå runt lite. Jonna va lite spänd inför mötet me självaste Pippi som ni ser:-)! Sedan gick vi till affären och biblioteket, jag betalade av mitt minilån så vi äntligen kunde låna fler böcker. Har gått och nojjat mej över detta, men de bara skrattade åt mig på bibblan, va inte så farligt som jag trodde! Sedan har det varit massvis med tågkörning, mys, slummer i soffan osv! Min älskling kommer snart hem, jobbade natt plus dag på Åhlens, stackars!!!Kram på er!

torsdag 26 november 2009

Adoption

Jonna känner lite oro inför att föda barn...(lilla gumman, behöver inte du tänka på)! Men iallafall....jag har sagt att hon kan bli en hund mamma...bara för att lugna ner lite!!!....men ikväll när vi pratade om syskon som det tjatas på:-) så kom vi återigen in på temat föda...
-Jag vill inte föda barn, sa hon igen...men hon vill ju sågärna ha barn...så vi kom på den brillianta idéen att hon kunde adoptera. Detta hakade hon på, pratade om att de ej har mammor och pappor som kan ta hand om dem så andra får göra det. Hon trodde man själv gick och letade rätt på ungarna:-) När jag sedan frågade hur det blir ang barn så sa hon:

- Jag kommer kanske att leta! (efter barn att adoptera)

Securitas pappa och gos Jonna!



Me today


Igår var en hektisk dag. Jobbade heldag, plus flera extra timmar. Va rätt slut! Men nu förstår ni så la jag mig vid 23 igår kväll, sov till halv åtta. Känner mig som en ny människa! För er som inte känner mig så bra så kanske 23 inte låter som nå tidigt på nåt sätt...men för mig är det typ att gå till sängs efter bollibompa, very early! Men det är väl så med livet, man mognar och inser vad som är bäst för en!

onsdag 25 november 2009

Min mamma

är världens bästa mamma!
Vi hade en urmysig dag i den kungliga huvudstaden igår. Gick på Vetekattens fik, mamma har gått där sedan hon var liten, mycket minnen. Sedan va det mys-shopping i inredningsbutiker bl a lagerhaus. Sen thailänsk buffé...mera shoppingmys...sedan bar det av till gamla stan, strosade där en stund och kikade in på Ben & Jerrys egna krypin för en oslagbar glassupplevelse! Tack mamma för en underbar dag, du skämmer bort mig!!!!Det är så mysigt att själv få vara barn igen!

måndag 23 november 2009

Kväll på stan me barnen!




Hade en slö dag idag...stackars barn, de har en nattmänniska till mamma....som sen sover halva förmiddagen i soffan framför bollibompa:-) men jag gör sakta men säkert framsteg, lägger mig tidigare (ibland)!

Kännde att vi måste göra nåt kreativt....det va kolsvart ute, inge kul me lekpark så vi tog bussen till stan strax efter 17...kom kvart i 18 till leksaksbutiken, va där ett tag...(stängde 19) sedan blev det MC, glass å pommes...trots vardag...jag vet:-) Men måste lyxa till vardagen ibland för de små! Va supermysigt, de är så duktiga, så stora barn man har nu! Kom hem till halv åtta, perfa!
Jonna har nu sjungit Abbe till söms, tre böcker tog det, hon hittar på text, så sött, fattar inte vart hon får allt ifrån, mycket handlar om Gud!

Ska till Stockholm me min underbara mamma imorgon, ska bli fett mys!!!!

söndag 22 november 2009

Stolt fru!

Igår gjordes 20:onde Finally Lördags showen! 5 hela år har gått! Vilken blessing det är att få vara med och sjunga, se roliga spex och få lyssna till viktiga budskap!

Denna FL hade min man skrivit en musikal!!! Fantastiska låtar, fantastisk story!! Låtarna var skrivna av Kristofer och Annie! Bra jobbat!!! Många ungdomar fick höra om just denna gångs tema "meningen med livet"!!!Viktigt!

Jag är en stolt fru!

fredag 20 november 2009

Lill skrutten

Lilla hjärtat! Pappa är väl inte alltid lika glad åt dina klädval, rosa klänningar, helst så man kan snurra sådär fint i dem:-) Men du är såååå fin! Jag vet att du bara vill göra som syster och vara lika söt som henne. Sedan kan ju pappa trösta sig med att du verkligen älskar bollar, tåg och bilar, det kompenserar upp!

Modellen

Den här lilla damen byter kläder stup i kvarten! Tyckte hon hade fått till det riktigt snyggt alldeles själv på denna bild! Bruna leggings, grå top me bruna kanter, sedan en jeanskjol, slår aldrig fel:-)

Syskon

Våra tvillingar firar sin far me tårta i sängen:-)!

torsdag 19 november 2009

Mitt hjärta 30 år!



Jag är så tacksam för dig! Du är min bästa vän och älskade make! Du gör mig så glad! Jag kunde inte valt en bättre man! Min egen snygging! Puss!!!

onsdag 18 november 2009

Idag har jag: varit på stan, varit hemma hos Rakel, haft finbesök av Anna me kidz, sedan har jag och gumman min pysslat:-)!




"Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

Hur många gånger har man inte hört det....???!!!
Men det stämmer faktiskt, va ute på en rask promenad nu i regnet...hade kanske inga bra kläder...vatten i skorna osv...men det var ok, kände att jag va nöjd, satt inte hemma å glodde på Tv:-) Framsteg!

tisdag 17 november 2009

När ungen kan arabiska.....

....då går hon verkligen på ett kulturellt dagis:-)!
Sjunger sånger om "habibi" (älskling) och dansar arabisk dans som Omar lärt henne!

Jag at the party


måndag 16 november 2009

Funny face kamera bilder

Vi hade en "funny face" kamera på festen där alla fick fota sig, här är några av resultaten:









söndag 15 november 2009

Sanna Lundell skriver:

Tack snälla ni

för alla julberättelser. Jag är så glad att ni delar med er. Jag har nämligen bestämt mig för att skapa The perfect christmas ever!!!! Era storys hjälper mig på vägen...Ni kan inte föreställa er hur många olika jular jag har firat i så vitt skilda sinnestämningar och med så många olika traditioner. Jag har alltid älskat julen själv med känner mig lost i julsammanhang och har varit omgärdad av en massa julångest. Därför har jag nu beslutat att skita i alla som hånar eller räds julen och istället skapa nytt. Jag tror på enkelhet. Jag tror på vitt. Jag tror på vila. Jag tror på mat, men på behändig skön mat. Jag tror på lagom. Jag tror också på att Jesus ska in i matchen ordentligt. Vill ha en fin krubba. Vill läsa julevangeliet. Julotta månne? Jag vill att mina barn skall kunna blicka tillbaka på sin barndoms jular med nostalgi och vackra minnen.


AMEN SISTER!

lördag 14 november 2009

Wow!

Vilken fest det blev alltså! Sjukt bra allting!!!!Så fina vänner!!!
Kommer bilder senare! Tack alla ni som hjälpte till!!!

Har precis haft besök av Fredrik och Liz som va med igår men som stannade i trakterna över helgen! Tack fina vänner för ert spontana besök i vårt stökiga hem:-)!

torsdag 12 november 2009

Mycket

Varit me Anna, Sara å Jonna-gumman och dekorerat cafeterian i kyrkan nu ikväll inför mannens 30-årsfest! Imorgon smäller det! Massa mat som ska fixas imorgon, hämtas kläder...blir en speedad och rolig dag!

tisdag 10 november 2009

Long time ago





Kristofer hittade en skiva idag me några digitala bröllopsbilder...inte sett dem alls...:-) Inga superkort men kul att kunna lägga in några på datorn. Körde ju me rullar i mängder annars, svartvitt, vendia osv...

måndag 9 november 2009

Simon Cowell

Kan sina grejer...oftast...men fy vad han är dålig judge i X-Factor!!!!!De bästa åker ju ut pga av honom!

Min balla morfar!


Denna skate-kebba hade han införskaffat åt sig själv!

lördag 7 november 2009

Saknar Paula

ville ju prata idag...ring snart ok:-)???

Mina Älskade Bröder!




Jag är en mycket stolt storasyster till er! Världens bästa morbröder! Jag älskar er av hela mitt hjärta!