måndag 3 november 2008

Hej facebook vänner!

Hej alla facebookare, bara ni som vet att denna blog finns:-)

Har ju ett sånt underbart liv, sån underbar familj, så detta måste ju dokumenteras å skrivas om. Min kära vän Rakel har en sån underbar blog (pekfingervalsen), skriver om barnen och allt som händer. En kompis frågade mig varför jag inte bloggade, ja, så här e jag nu.

Ska gå och sova, tvättade till 02:00 inatt, sedan bar det upp till jobbet på morgonen å nu e klockan 00:30, skärp dig Hanna!!! Men jag börjar ej förrens 13 imorgon, ska träna innan, (har haft en dumdumdum syn på mat de senste två veckorna:-).
Såg ett program med Jamie Oliver ikväll där de hade med en massa folk med dåliga matvanor osv, visade hur mycket man får i sig av allt. Fatta vad mycket salt och socker det är i hämtmat osv!!!!(inte får att jag äter den så ofta men ändå:-) Hur den där lilla latten och några chips om dagen kunde förvandlas till 20 kg på 15 månader:-(
Jag är en såndär jojo, 2 veckor, så strikt, går och tränar jämt, äter som en liten ekorre, de andra två veckorna vräker jag i mig allt gott jag hittar. Gäller att hitta balansen, balansen jag sökt efter nu några år:-) Men det är bara att gripa det! Tog ej en chokladboll på jobbet idag, framsteg, good Hanna Banana!:-) Godnatt på er alla!

4 kommentarer:

emy sa...

vilken bra kompis som tyckte du skulle blogga:) kram emy

Hanna sa...

du emy:-)!!!!!Du e grym

Vera o Wille sa...

Å vad roligt att du börjat blogga! :-)

Kram!

bryne sa...

SÅ kul Hanna!!! =) Jag har oxå ryckt upp mej lite (bryne.blogg.se).
Hoppas allt är bra med er annars, träffade ju mannen häromdan!
Kram shirin