torsdag 21 maj 2009

Jag och min dotter

Idag har vi haft en mamma-dotter-dag!! Helt super-mysigt!
Tog bussen till stan, men där va det mesta stängt så vi tog nästa buss till stora nya omgjorda Mariebergs köpcenter, apsnyggt det blivit där...för er som älskar polarn å pyret så har de en suuuuuperstor och snyggt inredd sådan där. Inredningsbutiker på en hel länga inklusive lagerhaus:-) me like! Även alla andra underbara butiker man vill ha på ett och samma ställe.
Vi åt på en fullproppad Mcdonalds, Jonna hade en biljett till happymeal eftersom hon snart fyller år får de ju såna när de är med i klubben. Hello Kitty av det i happymealen, poppis:-)
Hon fick en underbart fin klänning som hon hade på sig på en gång och resten av dagen. Mamma hittade nåra fina plagg me, nödvädigt till max:-) En ljuvlig dag va det!!!! pappa coh Abbe hade en far å son dag, de hade oxå ätit och lekt på Mc på andra sisdan stán!

Måste bara säga att igår när min man kom hem oväntat tidigt satt jag och sövde barnen, då satte han sig i köket och började fixa och dona. Jag fick inget se. Sedan när allt var klart så hade han gjort världens godaste och största fruktsallad, tog nog nästan en timme att fixa det:-) Även nötter och dricka, allt dukat i kontoret så vi kunde se på spänannde nya "24" avsnitt! Tack ÄLSKADE gubben för en supermysig kväll! I Like suprises!!!

4 kommentarer:

Lina sa...

Åh vad mys!!! Det är så roligt att gå med de stora och shoppa, de tycker liksom att allting är fint =)

Linda Hjalmarsson sa...

Dem kan de där manliga varelserna ;) duuu vilket avsnitt är ni på? jag har bara till avsnitt sju..vilken säsong är ni på förresten? finns ju några stycken :)
kram

Anonym sa...

Vad mysigt att du kan ha Jonna med på stan. Här är det fortfarande allt för mycket spring i benen för det...Vilken mysig man du har som fixar så, brorsan är duktig på det oxå! Kram Nina

Vera o Wille sa...

Vilket mys både med dotter o man! :-) Vi är oxå sålda på 24...har bara 2 avsnitt kvar. :-) Ddet blir nog säkert ett avsnitt till ikväll. :-) Kram!