lördag 28 februari 2009

Nu sitter jag här, ska catcha up lite vad vi gjort.
Mannen kom hem igår kväll, äntligen min älskade man!!!!Idag jobbar han på Åhlens trots att han e lite sjuk:-) Men han kommer hem vid fyra.
Jag har jobbat mycket denna vecka, jag känner mig fantastiskt slut, 2 barn själv 2 veckor, jobbat nästan 14 dagar i sträck:-) Men jag är så tacksam för mina jobb och för att Kristofer har fått gå denna kurs, securitas. Nu är det bara ett bombnedslag här hemma som jag håller på att ta reda på. Varje kväll har man tänkt vika tvätten men sen har musten runnit ur en när de somnat:-)

Jag har haft underbara kusinen Sara Huss här i tors kväll, och Paula här i går (fre kväll) åh va de är underbara! Paula är så vacker, så stor å fin mage, man blir ju lite avis:-)

Jag har fyndat lite kläder till barnen i veckan, Jonna behövde verkligen fina kläder, så fina plych tights rosa på lindex, lööööv dem. Abbe fyndade jag en PoP jacka till för 45 kr på myrorna, gick en sväng på lunchen och tänkte, tja jag kanske ska kika in där lite, jättefin blå fräsh som egentligen kostar typ 500. Men tyvärr va det ej nån luva me:-( Men...fanns en annan pop me luva för 30 kr, men den va beige och ful:-)

Stackars barnen, så förkylda, de har en manisk mamma som MÅSTE pilla i näsa och öron hela tiden, stackare!

Vilket väder, jag och barnen ska en sväng till skogen! Sen är det schlager för hela bunten, vi är nördar, so is Jonna, hon kan typ sjunga till alla fjolårets låtar:-) Vi har lyssnat igenom igår så vi tror, Agnes, Sarah Dawn Finer, Marlene och Thorleifs blir de fyra det står emellan:-)
Kram!

måndag 23 februari 2009

Foundation borste

måste bara tillägga att jag köpte en borste till foundation, blir så slätt å fint, bättre än svamp.

Make Up

Ok...I like Make Up, vill jobba med det en dag hoppas jag, iallafall.
Detta med alla märken, att köpa smink. Man tror sig det dyraste är bäst.
Har Hm:s foundation, så bra! Rouget oxå, jag har haft IsaDora me osv men återkommer alltid till det bästa, nämligen hm:s egna. Deras ögonskuggor är ju underbara.
Va ute efter en ny maskara, hade Clinuiqs senast, bra, men dyr. Nu ville jag hitta nån som verkligen hade volym å va billig....jag tittade på Hm:s, har aldrig köpte vare sig deras eyliner eller mascara då jag inbillat mig att det är skräp. Men pratade med en fin dam på HM som tyckte maskaran va superbra och rekomenderade den framför en annan av bra märke som va på rean. Hon tycker att Hm:s maskaror säljs för billigt...jaja, jag provar väl tänkte jag...49:50.
It´s fabulööööööös!

lördag 21 februari 2009

Äntligen har Sverige lärt sig rösta!!!!!!!

Stressig jobbdag...vad längtar man till? JO Melodifestivalen, fantast som man är så hade man redan lyssnat igenom en bit av låtarna igår så man visste vad som väntade, men vad man inte visste va hur sverige skulle rösta, kan ju floppa!!! Men ikväll Sverige så gjorde ni rätt! Asså va bra EMD va!!! Känner mig som en liten tjej men min man är oxå såld! Vilket nummer! Molly, va jätteduktig me!

torsdag 19 februari 2009

sjuk

Har blivit lite sjuk, sådan fruktansvärd verk i benen, led genom bussturen hem från jobbet, knäppt. Jag har nog fått feber me, hittar ej nån termometer...varför tycker jag att det är lite spännande å kul å va sjuk:-)?
Som värsta barnet som får va hemma från skolan:-)? Fast har man två barn själv att ta hand om samtidigt så är det inte lika kul, men de är så goa, me massa panodil så går det ju kalas...undra vad jag har...hm...38...?när jag har det så är jag typ jättesjuk för min temp är så låg i vanliga fall...e så sällan jag blir såhär sjuk...eller såhär sjuk...jag sitter ju här å skriver...men vi säger att det fortfarande är panodilen:-)

Imorgon kommer Älsklingen hem!!!! Åker igen på mån...jag ska jobba på relaxen i helgen.

tisdag 17 februari 2009

Min bästa säljdag hittils!!!!!

Idag sålde jag fett, va så glad! Gud är god!
Sen hämtade jag barnen, va hemma, pusslade, åt. Sen kom mamma för att passa dem när jag stack iväg på körövning, min kära mormor och morfar skjutsade mig! Tack!

Jag älskar dig Kristofer!

Du är min älskling! Ha en fortsatt underbara vecka i Göteborg!

söndag 15 februari 2009

Släkten Gadd

Nu har vi haft Samuel, Nina och barnen här i helgen, ap-kul!!!!! De är så underbart goa hela den högen! Nina är fantastisk!!! Hon är en schopoholic:-) (eller hur det nu stavas:-)
Va på lek och bus landet igår, e så stort, ungarna kutar iväg. Jag, Kristofer och Samuel utmanade oss på en superläskig rutchkana som gick takt ner, man va helt slut efter:-)
Gjorde italiensk mat å såg på melodifestivalen!

Idag fyller Abbe 2 år!! Så vi hade kalas efter kyrkan allihopa plus min familj!!!! Han har blivit så stor! Älskade Abbe, du är den goaste lilla killen som finns! Fick mycket pussel och grejer å fixa me, han gillar det. I Love you son!

Imorgon bitti åker mannen bort två veckor på securitas utbildning i Göteborg, men kommer hem på hegen (då jobbar jag). Utmanande, ska lämna barnen tidigt på dagis å hämta sen då jag jobbar, köpte mig en ordentlig hederlig väckarklocka idag så jag verkligen kommer upp!
Ja, jag kommer nog inte va en kvällsmänniska denna vecka anar jag, tidiga mornar å massa jobb:-) E trött nu redan vid 20...brukar lägga mig efter 12 minst...jaja, nu ska jag och min älskling se på några idol avsnitt från American Idol 2009.

onsdag 11 februari 2009

Vilka stora barn vi har!

Mannen och barnen hämtade nyss upp mig från nya jobbet (sålde till tre nya företag idag:-)
Sedan for vi till Ica-Maxi, de gick så snällt, man håller handen, vilken känsla när man inte behöver jaga och skrika massa:-)

Abbe han har stort intresse för pussel numera så han kan sitta hur länge som helst och filura, gärna i sällskap av oss:-) På dagis säger de oxå hur stor han blivit och även där sitter han med pussel:-)

Jonna hon är våran stora skrutta, leker och hittar på en massa. Pratar så vuxet nu:-)
Båda e små busungar, Abbe lägger sig gärna över Jonna då han vet att hon gnäller då, så ser hanpå oss med sin busmin:-) Jättenöjd!
Jonna hon är tokig, sätter mössor på lampskärmar så de nlir nydesignade hattar:-)

Våra Små Älskade Busungar!

söndag 8 februari 2009

Pappa 50 år!

Kommer precis hem från pappas underbara fest! Han är 50 nu, tänk, han som ser så ung ut!
Va så fint, så underbara saker sagda om honom, han är helt enkelt den bästa pappan jag och mina bröder nånsin skulle kunna fått! Mina bröder höll så fina tal, vi sjöng en sång. Jag höll tal, va tvungen å lipa som vanligt men när alla tårarna va borta kunde jag prata normalt:-) Sen sjöng jag en sång som heter "You´re my Hero" jättefin, som är skriven just till sin far.
Mamma höll ett så fint tal me och massa andra missionärer, morfar å farfar ja, alla.

Tack pappa för att du är bäst!!!!!!

Nu har mannen och jag kikat på american idol, nerladdade avsnitt...käkat lite festmat vi fick me hem...å en massa godis:-)

tisdag 3 februari 2009

Now I´m here again

Tjena brudar å män:-)

Nu är jag här efter min surflediga vecka, najs! Sitter på mitt nya jobb nu, ska sälja fett:-)

Återkommer!

Kram