fredag 23 januari 2009

Ok...hjälp mig gå ner lite:-)

Jag har ju gått ner endel sedan jag födde Abbe...men nu har det lixom tagit lite stopp, är inte så motiverad. är nöjd med vem jag är osv...men skulle verkligen inte vilja ha den där hängmagen över jeansen:-)
Skriver här, för min skulle så jag verkligen håller det. Tar en två-veckors period nu med sundare vanor och mer promenader så skall jag rapportera hur jag minskat:-)

Jag är verkligen så imponerad av mina vänner Rakel och Jonna som tagit tag i detta så ordentligt, stor applåd, Rakel är ju en pinne snart. Hon bakade 10 sorters julgodisar utan att smaka, hade endast en dag över julen hon åt lite mer!!!!!

Va jag i kyrkan på modeshow och självförtroende kväll i ons med 190 andra kvinnor och tjejer, ap-kul. Man behöver verkligen se på sig själv, lång, smal, kort, tjock som den vackraste personen i världen. Va så kul att se alla vackra modeller, olika storlekar, men alla dock så vackra!
Jag vill inte gå ner i vikt bara för att man ska göra det, utan för att bli lite bekvämare själv. Några kilo bara, lite mulligt e gulligt:-) Eller??????

4 kommentarer:

Lina sa...

Åh Hanna du som är så fin!! Man får väl bara äta rätt och röra på sig, det är väl det man kan göra ;) Jag ska inhandla ett sånt där Nintendo wii, hört att det är ett rejält träningspass =) Det bästa är att man kan göra det hemma! Så när jag klämt ut bebisen då är det bara att sätta igång!

Klänningarna kommer ifrån Polarn o pyret.
Trevlig helg!

shirin sa...

ja de där hänget över jeansen skulle man vilja slippa! :)

Anonym sa...

men gumman jag tycker du är jättefin som du är=) men klart jag peppar dej.. kramar i stora lass gums /jonna

Saaza sa...

Jag tycker du är jätte fin, precis som du är :) Lite hängmage har väl alla? Men promenader är gutt för det gör kroppen att må bättre :)
MvH/ Sara Börjesson