söndag 4 januari 2009

Välsignad

Hejsan!
Nu va det ett tag sen...
Idag har vi varit en stund i kyrkan, men Kristofer började jobba på Åhlens runt tolv så vi drog tidigare. Han släppte av mig och barnen hos min mormor och morfar. Fick sån god mat, sen va vi ute och åkte pulka i det urkalla vädret. Gammelmorfar som Jonna så fint säger sprang å drog Jonna i pulkan, han älskar att leka med barn, har haft denna pulka stående hemma hos sig i 2 år för att vi ska använda den:-) Abbe älskar att dra pulkan så det tog sin tid till stadsparken:-) han är så tålmodig på det!
Väl hemma hos dem igen efter kyla i tårna så fikade vi, åh mormors underbara kakor! Jag och mormor (deras gammelmormor) hör hur de skrattar hejvildt från vardagsrummet, det är gammelmorfar som leker karusell med dem, Jonna betalar en peng så snörrar han dem på stolen:-) Jonna ville inte åka hem, hon ville sova där:-)
Det är synd att vi aldrig lärde känna Kristofers mormor/morfar, farmor/farfar, när man tänker på det så känner man sig så välsignad att ha sina i liv och som våra barn får lära känna!

3 kommentarer:

Joel sa...

Du har ju för underbar små barn Hanna! :) finaste kusinbarnen =)

paula sa...

men stora sängen är läskig... den är som... så stor...
vi får se hur vi gör med den lilla bilen... vi vet inte riktigt... att köpa en till och ha två känns ju lite knasigt kanske... så det blir väl till å sälja... eller nåt...vi får se...

paula sa...

åååååååå!!!!!!!!!!!! du uppdaterar ju aldriiiiig!!!